Seminar: Een wereld zonder data is ondenkbaar

Data is niets nieuws alleen de manier van vergaren, toepassen en visualiseren is in de laatste jaren drastisch veranderd. In deze meet-up nemen we je mee in een boeiend stukje data-historie en kijken op praktische manier wat je als credit manager aan datatools kan gebruiken die, buiten de gestructureerde data heen, interessant kunnen zijn.

Data is niets nieuws alleen de manier van vergaren, toepassen en visualiseren is in de laatste jaren drastisch veranderd.
In deze meet-up nemen we je mee in een boeiend stukje data-historie en kijken op praktische manier wat je als credit manager aan datatools kan gebruiken die, buiten de gestructureerde data heen, interessant kunnen zijn.

Na de pauze en lekkere pizza nemen we je mee in het tweede gedeelde van de avond waarin we kijken hoe je data kan toepassen.
Een model bouwen is al lang niet meer iets wat alleen voor geeks weggelegd is. Iedereen kan het. We gaan een klein model bouwen gebaseerd op data en laten de werking zien.

Deze meet-up zal 28 mei 2019, om 16 uur beginnen en wordt gehost door Altares Dun & Bradstreet in Rotterdam.
Er is ruimte voor 50 personen en doorgaans gaat het inschrijven heel hard.

Wil jij aanwezig zijn en meepraten? Meld je dan snel aan!

Programma

Tijd Activiteit
15:30 uur Ontvangst en inloop
16:00 uur Opening
16:15 uur Data historie voorzien van  tips & tricks voor Credit & Finance Managers
door Luc Godfroid
17:00 uur Pizza buffet
18:00 uur Hands-On Data Modelling
door Igor Wortel
18:45 uur Q&A en afsluiting
19:00 uur Netwerken en naborrelen

Wij verwelkomen u graag op donderdag 28 mei 2019 van 15:30 uur tot 19:00 uur op ons vernieuwde kantoor in de Montevideo aan de Otto Reuchlinweg. Het gebouw staat op de Wilhelminapier, op de Kop van Zuid vlak naast Hotel New York. U kunt uw auto voor de deur parkeren.

Datum & Tijden

28 mei 2019
15:30u – 20:00u

Locatie:

Altares Dun & Bradstreet
Montevideo Offices
Otto Reuchlinweg 1032
3072 MD Rotterdam

Taal:

Nederlands

Kosten

Gratis

AANMELDEN

Aanmelden

Bent u werkzaam in de wereld van Credit & Risk en wilt u uw kennis verbreden? Ontdek tijdens dit seminar alles over de laatste innovaties in dit vakgebied met interessante sprekers en een pizza buffet. Schrijf u snel in want vol is vol!