Gebruikerstrainingen

Portfolio Manager

Als expert in risico management loop je dagelijks tegen uitdagingen aan waar Portfolio Manager je bij helpt. Het doel van deze training is dan ook om jou als gebruiker de functionaliteiten van Portfolio Manager Risk zo optimaal mogelijk te laten benutten.

Daarom duiken we dieper in de verschillende risico analyses en hoe je deze op de juiste manier interpreteert. De belangrijkste mogelijkheden worden toegelicht en verhelderende inzichten uitgelicht. Als (ervaren) gebruiker helpen we je graag in het beheren van alle functionaliteiten.

De training vindt plaats bij ons op locatie. We hebben twaalf plekken, waarvan we jou er graag één aanbieden. Wil je één collega meenemen, dan is dat uiteraard geen probleem.

Lunch wordt verzorgd, net als de benodigdheden. Zie deze training naast kennissessie ook als een leuke kans om soortgelijke professionals te ontmoeten.

Data 2018

di 18 september 2018 – 09.30 uur t/m 14.30 uur
di 20 november 2018 – 09.30 uur t/m 14.00 uur

Over de trainer: Daniel Westzaan

Als Professional Services Consultant is Daniel verantwoordelijk voor de implementatie van datagedreven bedrijfsoplossingen op het gebied van Master Data Management en Credit Management.

Datum & Tijden

Zie schema
09:30u – 14:30u

Locatie:

Altares Dun & Bradstreet
Montevideo Offices
Otto Reuchlinweg 1032
3072 MD Rotterdam

Taal:

Nederlands

Kosten

Gratis deelname

AANMELDEN

Aanmelden

Graag nodigen wij je uit voor een inspirerende training in portfolio management bij ons op kantoor. Schrijf je snel in want vol is vol!