Potential Sanction Scan

Reputatieschade visual

Potential Sanction Scan

Wat is de Potential Sanction Scan?

De Potential Sanction Scan is er voor bedrijven die willen ontdekken wie van hun klanten en leveranciers aanwezig zijn in Rusland en Wit-Rusland, nu er regelmatig nieuwe sancties worden ingesteld door verschillende overheden. De Potential Sanction Scan analyseert je portfolio en identificeert de Global Ultimate Parent (GUP), de Domestic Ultimate Parent (DUP) en de UBO’s en ‘flagt’ bedrijven en/of UBO’s die een mogelijk sanctierisico vormen.

Welke bedrijven zijn gesanctioneerd?
Voorbeeld van een portfolio dat is gescreend op de aanwezigheid in Rusland en Wit-Rusland.

Hoe het werkt

Hoe gaat de Potential Sanction Scan in z'n werk?

Wij matchen jouw gegevens met onze database om D-U-N-S-nummers toe te voegen (indien nodig) en op basis daarvan verrijken we de data met de GUP, DUP en UBO’s. Hoe specifieker de aangeleverde gegevens zijn, des te beter is het matchingniveau.

Redelijk

Bedrijfsnaam + land

Zeer goed

Bedrijfsnaam + adres + land

Perfect

Bedrijfsnaam + adres + land + kvk/btw/DUNS

Eerst met een specialist praten?

Bespreek de mogelijkheden voor jouw unieke situatie met een specialist van Altares.

Krijg direct antwoord op de mogelijkheden voor jouw portfolio.

Gratis en vrijblijvend. No strings attached.

Waarmee kunnen we je helpen?

Dit hangt af van hoe volledig de gegevens zijn die wij aangeleverd krijgen, maar in de regel mag je verwachten dat het ongeveer een week duurt om een portfolio te screenen.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal records en hoe volledig die records zijn. Je krijgt daarom altijd een prijs op maat.

De quick scan is een momentopname. Je portfolio wordt gescand op de sancties die op dat moment staan ingesteld. Bij nieuwe sancties, kun je ervoor kiezen om je portfolio nogmaals te laten scannen, maar je kunt je portfolio ook opladen in onze compliancetool indueD, waarin je bedrijven en UBO’s kan monitoren op actuele sancties. Als je hier zelf de resources niet voor hebt, kunnen we dit voor je doen via Managed Compliance

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome