Ik wil de datakwaliteit van mijn database verbeteren

Je hebt geïnvesteerd in een krachtige (CRM of ERP) applicatie, maar de kwaliteit van de data die erin zit laat te wensen over. Veel bedrijven kampen met dit probleem. Altares Dun & Bradstreet kan je helpen met het normaliseren, rationaliseren, ontdubbelen, actualiseren, verrijken en onderhouden van jouw data.

Datakwaliteit verbeteren

Data schoonmaken en houden

Data veroudert snel. Jaarlijks muteert 30% tot 40% van de gegevens in jouw database. Bedrijven verhuizen, fuseren of veranderen van naam en contactpersonen veranderen van baan. Een vervuilde database kost al snel duizenden euro’s per jaar aan weggegooid marketinggeld en verspilde tijd van de salesafdeling.

‘s Werelds grootste bedrijvendatabase van Dun & Bradstreet met 500+ miljoen records stelt je in staat jouw datakwaliteit te verbeteren en datamanagement te optimaliseren. Met een schone database werk je efficiënter en bespaar je kosten.

krediet en risico's solutions

Wil je meer weten over het opschonen en schoonhouden van data?

Neem contact met ons op. We helpen je graag.

De voordelen van schone data

Overzicht, duidelijkheid en zekerheid over de informatie waarmee je werkt.

Datakwaliteit

Een schone en verrijkte database betekent informatie van topkwaliteit over je klanten, leveranciers en prospects.

Altijd actueel

Juiste en volledige informatie over ieder bedrijf waarmee je zaken doet. Dat werkt wel zo prettig.

Consistent

Eén datawaarheid over je klanten, leveranciers en prospects in al je systemen.

Geen handmatig werk meer

Verhuist je klant? Onze oplossingen werken dit soort en andere mutaties automatisch bij in je database. Je hoeft nooit meer handmatig klantgegevens bij te werken.

Integraties

Al onze data is ook te koppelen aan de meestgebruikte CRM's of ERP's.

Minder kosten

Je zal de eerste niet zijn die facturen dubbel betaald, omdat bedrijven meerdere keren voorkomen in het ERP of CRM. Met een schone database bespaar je dit soort kosten.

Onze producten

Onze producten voor een schone database

dataxess

Koppelt onze data en inzichten aan je CRM en houdt de informatie automatisch up-to-date. Plus het onboarden van records wordt eenvoudiger, foutvrij en beter te managen

D&B Direct+ Data Blocks

Kies 'blokken' van onze data en koppel alleen de informatie die jij nodig hebt aan je eigen systemen.

D-U-N-S-nummer

Ons unieke 9-cijferige nummer is de ideale identifier om databases en klantgegevens aan elkaar te koppelen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Door onze rijke database te integreren in jouw ERP-systeem kan je op vele manieren profiteren. Zo maak je en houdt je je data schoon binnen je hele organisatie. Je kan direct vanuit jouw bedrijfsapplicatie jouw klant en prospectinformatie valideren en verrijken. Actuele informatie wordt direct toegankelijk binnen je ERP en je kan het gebruiken om jouw acceptatieproces te automatiseren en scoringsmodel te verbeteren. Lees meer.

Je hebt geïnvesteerd in een krachtige (CRM of ERP) applicatie, maar de kwaliteit van de data die erin zit laat te wensen over. Ontzettend veel bedrijven kampen met dit probleem. Altares Dun & Bradstreet kan je helpen met het normaliseren, rationaliseren, ontdubbelen, actualiseren, verrijken en onderhouden van jouw data. Lees meer.

Binnen bedrijven is vaak veel informatie aanwezig. In de praktijk is deze informatie echter meestal versnipperd, in verschillende systemen of databases vastgelegd. Voor een goed en compleet beeld van jouw relaties is het essentieel om jouw databases te integreren tot één zuiver master data management bestand. Lees meer.

Je bedrijfssystemen voeden met juiste, volledige, actuele en consistente bedrijfsinformatie is van groot belang voor vrijwel al je businessprocessen. Het zorgt ervoor dat je effectiever en efficiënter gebruik kunt maken van jouw systemen en applicaties. Lees meer.

De datakwaliteit in leveranciersbestanden laat vaak te wensen over. Vrijwel elke supply database bevat dubbele, onjuiste en onvolledige records. Bovendien heb je waarschijnlijk te maken met niet één, maar meerdere bestanden. Altares Dun & Bradstreet helpt je met het clusteren van gegevens tot één zuiver ‘vendor master bestand’. Lees meer.

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome