Bestel een Dun & Bradstreet bedrijfsrapport

Ben je op zoek naar informatie over een (potentiële) opdrachtgever of leverancier? Vraag hier een kredietrapport aan om te zien wat de financiële situatie en het betaalgedrag is.

Check de kredietwaardigheid van uw zakelijke relaties

De kredietrapporten van Altares – Dun & Bradstreet helpen om dagelijkse kredietbeslissingen te nemen, de financiele kracht van een bedrijf te analyseren en om commerciële mogelijkheden te ontdekken.

De kredietrapporten bevatten de meest actuele informatie, door de directe koppeling met 30.000 databronnen en maken een heldere vertaling naar de risicobeoordeling.

Ontdek wat de D&B Rating & Scores over een bedrijf zeggen

Benieuwd naar hoe wij onze scores berekenen? Hoe je de Rating & Scores kan interpreteren? We analyseren dagelijks enorme hoeveelheden data. Aan de hand van ingebouwde algoritmes komen wij tot een rating, faillissementenscore en Paydex. Deze rating en scores zeggen veel over de financiële gezondheid van een organisatie.

Vaker gebruik maken van kredietrapporten binnen je organisatie?

Naast de mogelijkheid tot het aanvragen van kredietrapporten binnen de eigen landsgrenzen is het ook mogelijk om bedrijven buiten de BeNeLux aan te vragen door de internationale database van Altares – Dun & Bradstreet.

U krijgt toegang tot de kredietrapporten doormiddel van een online platform of doormiddel van een volledige integratie in uw CRM of ERP systeem. Hiermee ontvangt u de meest actuele informatie welke makkelijk gedeeld kan worden met collega’s.

Uitdagingen

Waarmee kunnen wij helpen?