Datagedreven Sales & Marketing

Real-time data voor meer conversie en een betere ROI

Onze producten helpen je om doelgroepen te bepalen en segmenten te creëren voor gepersonaliseerde communicatie en campagnes. Ook helpen ze je toekomstig koopgedrag te voorspellen en potentiële klanten te identificeren die de beste ROI opleveren.

sales-marketing visual

Onze Sales & Marketing producten

Boost je conversie en ROI

Ontdek onze producten die je helpen om meer te verkopen aan bestaande klanten en nieuwe prospects te ontdekken.

D&B Hoovers

Wil je bedrijven vinden die binnen jouw doelgroep vallen? Je vindt ze met D&B Hoovers. Voeg ze eenvoudig toe aan je CRM en start je campagne.

D&B Market Insight

Combineer jouw data met onze data en ontdek je marktpenetratie, greenfields, leadlijsten, lookalikes en nog veel meer.

D&B Direct+ Data Blocks

Kies 'blokjes' van onze sales en marketing data en koppel die via onze API aan je eigen systemen en applicaties.

Wil je meer weten over onze
Sales & Marketing producten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo. We helpen je graag.

Welke Sales & Marketing data bieden wij?

Genoeg data en inzichten voor ijzersterke campagnes.

Corporate Linkages

Is je prospect of klant onderdeel van een groter concern? Dan liggen er kansen voor cross- en upsell. Corporate Linkages legt wereldwijd zakelijke relaties tussen bedrijfsentiteiten bloot.

Prospecting

Ontdek welke bedrijven voldoen aan de kenmerken van jouw ideale klant. Zo creëer je relevante prospectlijsten die wij vervolgens monitoren, voor een dagelijkse verse lijst aan relevante prospects.

Bedrijfsinformatie

Adressen, telefoonnummers, zakelijke registratienummers, branchegegevens en nog veel meer bedrijfsinformatie over bedrijven wereldwijd. Koppel ze aan je ABM of CDP voor het verrijken van je klantgegevens.

Kredietrisico

Kan die veelbelovende lead straks de factuur wel betalen? Check de financiële situatie van je prospects en klanten voordat je tijd en geld in ze investeert.

Marktpositie

Definieer jouw markt en bereken jouw aandeel hierin. Waar sta je sterk en waar liggen nog groeikansen?

Omzetgegevens en medewerkers

Over 500+ miljoen bedrijven wereldwijd maken we omzetgegevens en medewerkers inzichtelijk, zodat jij de bedrijven kan selecteren waarop je je wilt richten.

Wat kun je met onze sales & marketing producten?

Klantprofielen verrijken

Verrijk je klantgegevens met tientallen kenmerken en creëer complete klantprofielen voor je ABM of CDP. Ook andere afdelingen die moeten werken met de klantgegevens die jij invoert, zoals finance zullen blij zijn met de actuele en complete klantgegevens.

sales marketing visual
Wat kun je met onze sales & marketing producten

Sales Triggers

Een nieuwe bestuurder, een overname, omzetgroei: krijg een notificatie als er aanleiding is om contact op te nemen met je lead of klant. De sales triggers worden gemonitord en dagelijks geüpdatet waardoor ze altijd relevant zijn.

sales marketing visual
Wat kun je met onze sales & marketing producten

Betere leadopvolging

Integreer onze data in je contactformulieren en je lead wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste accountsmanager op basis van bedrijfsgrootte, omzet, geografische kenmerken of andere data die voor jou belangrijk zijn.

sales marketing visual
Wat kun je met onze sales & marketing producten

De beste prospects vinden

Welke softwarestack gebruikt je ideale klant, hoeveel omzet moet hij minimaal hebben of in welk land moet hij actief zijn? Vind op basis van deze en tientallen andere criteria bedrijven die het best bij je passen. Plus ze worden gemonitord; voor een dagelijks verse lijst aan potentierijke prospects.

sales marketing visual
Wat kun je met onze sales & marketing producten

Klantbeleving verbeteren

Baseer de inhoud van je mailings, marketingmateriaal en telefoontjes op actuele informatie over je prospect of klant.

sales marketing visual

Waarom sales & marketing data van Altares Dun & Bradstreet?

Officiële partner van het wereldwijde Dun & Bradstreet Network

Meest complete en veelzijdige bedrijfsinformatie

175 jaar ervaring

Gepatenteerd datakwaliteitsproces

Dagelijks automatische updates voor altijd actuele bedrijfsinformatie

Whitepaper

Data Detox

Raak je overtollige data kilo’s kwijt

Dirty Data kost bedrijven wereldwijd klauwen met geld. Bovendien lopen zij winst mis doordat ze concurrenten niet kunnen bijbenen die slimmer zijn met data en analytics. Met deze whitepaper stomen we je klaar voor efficient data management.

Pdf van 29 pagina’s, 0,4 MB

data detox illustratie

Waarmee kunnen we je helpen?

Kennis van en inzicht in jouw markt is bepalend voor je succes. De Dun & Bradstreet Data Cloud is de grootste in zijn soort en stelt je in staat om uitgebreide analyses te maken, jouw marktaandeel en marktpenetratie inzichtelijk te maken en groeimogelijkheden te ontdekken.

Hoeveel bedrijven zijn er eigenlijk binnen een bepaalde regio en hoe groot zijn deze bedrijven? Hoeveel bedrijven zijn actief binnen een specifieke branche en hoeveel mensen werken er? Je kunt zelf snel en eenvoudig tellingen en selecties maken in de internationale bedrijven database van D&B op basis van vele criteria. Zo maak je inzichtelijk waar jij je het beste op kunt richten en waar jouw kansen op succes het grootste zijn.

Lees verder

Het selecteren van de juiste doelgroep is de sleutel tot succes van elke marketingcampagne. Het zorgt voor een hogere respons en lagere kosten. Een DM- of telemarketingcampagne is kostbaar en een hoog bereik en een hoge conversie dus van groot belang.

Je wilt niet schieten met hagel en zit niet te wachten op stapels met postretouren. De Dun & Bradstreet Data Cloud garandeert kwalitatief hoogwaardige prospectbestanden met een hoge conversiekans.

Lees verder

Veel bedrijven brengen hun activiteiten bij meerdere rechtspersonen onder in binnen- én buitenland. De belanghebbenden in het binnenland zijn vaak via publieke bronnen inzichtelijk, maar hoe ziet zo’n concernstructuur mondiaal eruit?

De wereldwijde Dun & Bradstreet Data Cloud geeft je inzicht in de wereldwijde concernstructuren van jouw zakelijke relaties. Daarin kun je bijvoorbeeld ontdekken dat bijna 70% van de Nederlandse BV’s via aandelen is verbonden met een ander bedrijf in Nederland of daarbuiten. Meer dan 30% van de Nederlandse BV’s en NV’s hebben een link met het buitenland.

Lees verder

Het is een bekend gegeven dat het werven van een nieuwe klant 5 keer duurder is dan het behouden van een bestaande klant. Maar wist je ook dat er vaak vele kansen en mogelijkheden zijn binnen jouw bestaande klanten?.

Wellicht verkoop je relatief weinig aan een heel groot bedrijf. Of blijkt een ‘kleine klant’ onderdeel te zijn van een groot concern. Met de informatie van Altares Dun & Bradstreet kan je nieuwe kansen en mogelijkheden binnen jouw bestaande klantenportefeuille blootleggen. Deze hebben een veel groter kans op succes dan koude leads.

Lees verder

Zoek je naar een beter rendement op je dure acquisitiecampagnes? Het selecteren van de juiste doelgroep is een flinke stap in de goede richting. We helpen je met onze data, inzichten en tools om de meest rendabele prospects te selecteren op basis van honderden criteria.

Door op een slimme manier te prospecteren en te focussen op de beste prospects vergroot je de kans op succes van jouw campagnes op zowel de korte als de lange termijn. De vraag is: hoe selecteer je deze prospects?

Lees verder

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome