Ik wil de risico’s bij prospects inschatten

Als een nieuwe klant zich aandient, dan moeten er snel een aantal zakelijke beslissingen worden genomen. Ga je de klant accepteren? Kan je de klant op krediet leveren en op welke voorwaarden? Betrouwbare informatie over jouw zakenrelaties is essentieel om de juiste keuzes te maken.

Weet met wie u zaken doet!

Het is van groot belang om continu goed zicht te hebben op de financiële gezondheid van jouw klanten. Zakelijke beslissingen zijn vaak gebaseerd op twee dingen: intuïtie en de juiste informatie. Intuïtie laten we graag aan jou over, maar betrouwbare informatie over jouw zakenrelatie, dat is de expertise van Altares Dun & Bradstreet. Wat weet je eigenlijk over jouw nieuwe klant? Is de onderneming in kwestie ‘gezond’? Hoe groot is de kans op een faillissement? Zal er op tijd betaald worden? Hoe zit het met de kredietwaardigheid? De wereldwijde database van Dun & Bradstreet geeft antwoord op deze vragen. De database bevat betrouwbare informatie over meer dan 300 miljoen bedrijven. Deze bedrijfsinformatie helpt je de juiste beslissingen te nemen om afschrijvingen te voorkomen en jouw DSO te verlagen.

Acceptatie proces

Neem snelle, goed onderbouwde en consequente beslissingen in het acceptatieproces voor nieuwe klanten.

Kredietlimiet

De beslissing een nieuwe klant op krediet te gaan leveren en tegen welke voorwaarden neem je makelijker als je informatie hebt over de kredietwaardigheid.

Afschrijvingen

Voorkom afschrijvingen als gevolg van een faillissement door nieuwe klanten goed te screenen voor je ze accepteert. Neem gepaste maatregelen voor hoog risico klanten.

Klanten die u voorgingen

Adecco

Wie op zoek is naar een baan, ziet ongetwijfeld de naam Adecco voorbijkomen. De wereldwijde…

LC Packaging

LC Packaging is een familiebedrijf dat al sinds 1923 actief is in de verpakkingsbranche. Het…

Xerox

Xerox is wereldwijd marktleider in documentmanagement, zowel in technologie als in dienstverlening. Denk aan digitale…

Tyco

Tyco Fire Protection Products is een gerenommeerde, wereldwijd opererende brandpreventie onderneming. Tyco ontwikkelt producten, systemen…

Geodis Wilson

Geodis is een van ’s werelds grootste transportbedrijven. De ruggengraat van Geodis Wilson is een…

Belden

Belden begon ruim honderd jaar geleden in Amerika met de productie van elektriciteitskabels, waarna het…

Alpro

Alpro is de Europese pionier en marktleider in de ontwikkeling van voedingsproducten en dranken op…

Akzo Nobel

AkzoNobel is ‘s werelds grootste producent van verf en coatings en een belangrijke producent van…

Andere mogelijke situaties

Gerelateerde producten

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.