Zoeken

Datagedreven werken – Een infographic

Leestijd 4 minuten | Geschreven door Michiel Scheepens | 25 april, 2018

Bedrijven die data-gedreven werken hebben een enorme voorsprong op hun concurrenten. Beschik jij over kwalitatief hoogwaardige bedrijfsdata én weet je die slim te verwerken? Dan liggen gouden bergen in het verschiet. Het juist managen van deze data heet Master Data Management. Zo kan bijvoorbeeld het verrijken van bedrijfsdata met een D-U-N-S-nummer (een wereldwijd uniek negencijferig identificatienummer) de identificatie van bedrijven een stuk eenvoudiger en sneller maken.

Gouden bergen door Data

Weetje van de dag: deze bedrijven die data gedreven werken, hebben 23 keer meer kans om nieuwe klanten binnen te halen en 6 keer zoveel kans om bestaande klanten te behouden, zo bleek uit een onderzoek van McKinsey. Wil je weten hoe dit tot stand komt? Bekijk de infographic die we voor je hebben gemaakt.

Deel via social media

Michiel Scheepens

Marketing Team Coordinator

Whitepaper

Data Detox

Raak je overtollige data kilo’s kwijt

Dirty Data kost bedrijven wereldwijd klauwen met geld. Bovendien lopen zij winst mis doordat ze concurrenten niet kunnen bijbenen die slimmer zijn met data en analytics. Met deze whitepaper stomen we je klaar voor efficient data management.

Pdf van 29 pagina’s, 0,4 MB
Data Detox

Wil je meer lezen over creditmanagement en compliance?

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Schrijf je nu in!

Ja, ik wil elke maand op de hoogte worden gebracht van trends & ontwikkeling rondom Credit Risk, Compliance, Master Data, Supply Chain en Sales & Marketing.

Je keuze voor

quizz outcome