Altares Dun & Bradstreet presenteert

Het ESG Diner

Dinsdag 21 november
Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam

Of u nu een doorgewinterde professional bent op het gebied van duurzaamheid of net begint met uw ESG-reis, dit seminar biedt u waardevolle inzichten en strategieën om uw organisatie naar een duurzamere toekomst te leiden.


Wat je kan verwachten

Bekende topsprekers

Inspirerende locatie

Gastronomisch diner

bulb icon

Waardevolle inzichten

ESG is eén van de topics dat hoog op de agenda staat in veel board rooms. De CSRD-richtlijn in 2024 is pas het begin. Uiteindelijk zal elk bedrijf hiermee te maken krijgen.”

David Verheecke
Managing Director - Group COO
Altares Dun & Bradstreet

De locatie

Depot Boijmans van Beuningen

Het ESG Summit zal plaatsvinden in Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam, het nieuwe Rotterdamse icoon en tevens het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld. Het depot staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in Museumpark in Rotterdam. Bezoekers zien het resultaat van 174 jaar verzamelen. Meer dan 154.000 verzamelde kunstwerken opgeslagen bij elkaar, gerangschikt en gestructureerd in veertien depotruimten met vijf klimaten. Naast de objecten zijn alle werkzaamheden die komen kijken bij het beheer en onderhoud van een collectie te zien.

Programma

Dinsdag 21 november

Kunstwerken van dichtbij bekijken en meer te te weten komen over het behoud van de collectie kan tijdens deze exclusieve rondleiding in het gebouw onder leiding van een kunstdocent. Er zit een limiet aan de groepsgrootte waardoor inschrijving op voorhand vereist is.

Tijdens het inloopgedeelte heeft u de gelegenheid om uw mededeelnemers te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen en oude banden aan te halen. Dit is een waardevol moment om te netwerken en in gesprek te gaan met gelijkgestemde professionals.

We zorgen voor verfrissende drankjes en lichte versnaperingen, zodat u zich vol energie kunt storten op de komende sessies.

Deze avond wordt geopend door niemand minder dan Jeroen Smit, Onderzoeksjournalist en bestsellerauteur van ‘Het drama Ahold – ijdelheid en hebzucht aan de top’, De prooi – blinde trots breekt ABN AMRO’ en ‘Het grote gevecht – & het eenzame gelijk van Paul Polman’

Ina Klaassen, benoemd tot directeur van Museum Boijmans Van Beuningen en het Depot in Rotterdam in mei 2019, heeft een rijke achtergrond in kunst en cultuurmanagement. Ze studeerde audiovisuele kunst aan de Academie Minerva en kunst- en kunstbeleid aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Voor haar benoeming als directeur was ze decaan van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en directeur van Beeldende Kunst bij het ArtEZ Institute of the Arts. Klaassen heeft haar stempel gedrukt op organisatieontwikkeling, automatisering en risicobeheer in het museum en blijft zich richten op de toekomst van het museum en het Depot.

Fred Conijn RA is de auteur van ‘Aan de slag met CSRD’ (2023). Hij heeft de ESG aanpak ontwikkeld die centraal staat in dit boek. Fred is dé expert in Nederland op het gebied van het toepassen van duurzame dynamische sturing. Fred is verbonden geweest aan de business universiteit Nyenrode als docent Management Control. In 2014 heeft hij het Business Design Developing Expert Program van de Henley Business School afgerond. Fred deelt zijn praktijkervaringen via artikelen, blogs, vlogs, podcasts, boeken en opleidingen die hij verzorgt voor o.a. NBA, NIVE, VRC en Alex van Groningen. Onder het mom van ‘voordoen, samen doen en zelf doen’ ligt de nadruk daarbij op het toepassen van de vergaarde kennis.

Jenny Wassenaar, Chief Sustainability Officer & SVP Global R&D bij Trivium Packaging, heeft meer dan 10 jaar leiderschap en expertise in duurzaamheid. Ze bekleedt een invloedrijke rol als board member bij UN Global Compact Network Netherlands, waar ze zich inzet voor verantwoord ondernemen en duurzaamheid. 

Met bekroonde duurzaamheidsinspanningen bij Trivium leidt ze de weg naar een betere planeet. Haar passie voor duurzaamheid inspireert bedrijven wereldwijd om positieve veranderingen te omarmen en een duurzame toekomst te creëren. Jenny’s inzet en leiderschap zijn cruciaal voor het bevorderen van wereldwijde duurzaamheid en het realiseren van de VN-doelen.
 

Veel bedrijven hebben een gedragscode vol intenties over ethisch zakendoen. Haan: “Bij veel bedrijven is de gedragscode een vergaarbak van beloftes. Ze vertellen hoe belangrijk integriteit is, dat ze zich aan de wet houden en het goede willen doen. Zulke teksten brengen een zekere verplichting met zich. Met zo’n gedragscode leg je in feite vast wat voor jouw bedrijf maatschappelijk betamelijk is. Bij veel bedrijven leeft de gedachte: het is maar een richtlijn, zo’n vaart loopt het niet. Maar dat is onterecht.” 

Gastronomisch diner

Dineren tijdens het seminar

Tijdens ons seminar bieden we niet alleen inspirerende inzichten van gerenommeerde sprekers, maar ook een smaakvolle onderbreking. Chef Jim de Jong staat garant voor een gastronomisch avontuur dat uw zintuigen zal prikkelen. Hij werkt uitsluitend met seizoensgebonden producten, rechtstreeks uit de regio. Wat er op uw bord komt, wordt bepaald door de natuur, wat betekent dat het menu een grote verrassing blijft.

Laat ons evenement u meenemen op een reis van zakelijke inzichten en culinaire verwennerij. Verwacht een avond vol verrassingen, waarbij elke hap en elk gesprek een nieuw hoogtepunt is.

Hoe te bereiken

Reis duurzaam naar dit evenement

Openbaar vervoer
Depot Boijmans Van Beuningen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Metrolijn A, B of C: Stap uit bij halte Eendrachtsplein.
  • Tramlijn 7: Stap uit bij halte Museumpark.
Voor gedetailleerde reisinformatie en actuele vertrektijden kunt u uw route plannen via 9292.nl of bellen naar 0900-9292.

Met de auto
Als u ervoor kiest om met de auto te reizen, raden we u aan om uw route vooraf online te plannen. U kunt de meest actuele informatie vinden op rotterdamonderweg.nl.

Parkeren is beschikbaar in de parkeergarage Museumpark, gelegen onder ons depot. Deze parkeergarage wordt beheerd door de Gemeente Rotterdam en biedt beperkte parkeergelegenheid vanwege lopende werkzaamheden.

Adres Parkeergarage Museumpark:
Entree via Museumpark 32
3015 CX Rotterdam

Registratie

Beperkte plaatsen, Grote ervaringen

Met slechts 50 beschikbare plaatsen, hebben we ervoor gekozen om ons evenement klein en exclusief te houden. Hierdoor kunnen we een diepgaande en persoonlijke ervaring garanderen, waarbij elke gast de kans krijgt om volledig te genieten van de presentaties, gesprekken en culinaire hoogstandjes die we te bieden hebben.

Registratie op uitnodiging:
Om de exclusiviteit van dit evenement te waarborgen, is registratie alleen mogelijk op uitnodiging, hiervoor heb je een code ontvangen. Onze selectieprocedure is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat we de juiste zakelijke beslissers en thought leaders aan tafel hebben, die het meeste zullen halen uit deze unieke ervaring.

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome