Ik wil inzicht in de cross en upsell mogelijkheden bij mijn klanten

Het is een bekend gegeven dat het werven van een nieuwe klant 5 keer duurder is dan het behouden van een bestaande klant. Maar wist je ook dat er vaak vele kansen en mogelijkheden zijn binnen jouw bestaande klanten?

Inzicht in concernstructuren

Wellicht verkoopt u relatief weinig aan een heel groot bedrijf. Of blijkt een ‘kleine klant’ onderdeel te zijn van een zeer groot concern. Met de informatie van Altares Dun & Bradstreet kan je nieuwe kansen en mogelijkheden binnen jouw bestaande klantenportefeuille blootleggen. Deze hebben een veel groter kans op succes dan koude leads. De additionele data in de Dun & Bradstreet datacloud maken duidelijk hoe groot jouw ‘share of wallet’ is bij jouw klanten en welke klanten meer tijd en aandacht verdienen. De wereldwijde concernstructuren van Altares Dun & Bradstreet maken voor jou inzichtelijk waar extra kansen liggen. Als jouw klant onderdeel uit maakt van een groter geheel (concernstructuur) dan is de kans groot dat de bedrijven binnen dat concern ook interesse hebben in jouw producten of diensten. Je hebt immers al een ideale referentie. Door de Altares Dun & Bradstreet concerninformatie toe te voegen aan het klantenbestand verhoog je de effectiviteit van jouw marketinginspanningen.

Omzetgroei

Benut de volledige potentie van je bestaande klanten. Een bestaande klant is eerder bereid om meer diensten van jou af te nemen dan van een andere leverancier.

Familiestructuren

Hoe groot is jouw omzet binnen de totale concernstructuur? Wie zijn jouw strategische klanten en welke klantrelaties kan je uitbouwen?

Klantkennis

Hoe meer je weet van jouw klanten, hoe beter je ze kunt helpen. Bovendien verhoog je de loyaliteit en identificeert je nieuwe mogelijkheden.

Klanten die u voorgingen

CM.com

Sms’en ouderwets? Niet voor CM. Deze succesvolle Nederlandse onderneming startte in ’99 met het uitsturen…

Barco

Op zoek naar een groot scherm of een andere slimme visuele oplossing? Grote kans dat…

TNT

TNT Express, nu onderdeel van FedEx, is leverancier van wereldwijde koerier- en expressdiensten voor de…

Pitney Bowes

Pitney Bowes, een internationaal technologiebedrijf, stuurt miljarden fysieke en digitale transacties aan in de verbonden…

Andere mogelijke situaties

Gerelateerde producten

Plan een telefoongesprek

Wilt u advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van uw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.