Wat is een Marketing Intelligence Platform en waarom je niet zonder kan

In deze webinar leer je onder andere:

Webinar terugkijken

Sprekers:

Jefry Wierenga
Business Consultant - Altares Dun & Bradstreet
Marc Bijl
Managing Director - Redshanks

Overzicht webinar

Vandaag de dag hebben marketeers meer data tot hun beschikking dan ooit te voren. Maar het gaat niet alleen om het hebben van die gegevens; het gaat erom hoe je ze kunt benutten om betere klantrelaties op te bouwen en je bedrijf te laten groeien. Dat is waar Market Intelligence Platforms (MIP's) een cruciale rol kunnen spelen! 

Leer je beste klanten nog iets beter kennen 
Klantgegevens vormen de basis van elke effectieve marketingstrategie. Maar vaak worstelen Sales & Marketing professionals met onvolledige of chaotisch gestructureerde gegevens. De optimale aanpak is om al je klantgegevens op één centrale locatie te bewaren: een MIP. Met de mogelijkheden van een MIP kun je precies zien hoe een klant interacteert met jouw bedrijf en kun je kansen identificeren om de personalisatie te verbeteren en cross-selling of upselling toe te passen. Hierdoor ontstaat een volledig 360-gradenbeeld van je meest waardevolle klanten, terwijl je je geen zorgen meer hoeft te maken over de kwaliteit en betrouwbaarheid van je gegevens. 

"In een wereld vol data, zijn MIP's de gidsen die bedrijven leiden naar een winnende koers van klanttevredenheid en groei." 

In ons aankomende webinar zullen Marc Bijl, managing director van Redshanks, en Jefry Wieringa, sales & marketing consultant, je meenemen in de fascinerende wereld van datagedreven marketing en MIP's. Het echte potentieel van datagedreven marketing wordt pas gerealiseerd wanneer je de juiste hulpmiddelen inzet. 

Benieuwd naar hoe je meer klanten kunt vinden die lijken op je meest waardevolle klanten? Hoe je MIP's kunt gebruiken om een persoonlijke aanpak te realiseren? Welk MIP het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Dit webinar biedt antwoorden op deze en talloze andere vragen. Schrijf je nu in en ontdek hoe je je marketingstrategie naar een hoger niveau kunt tillen met MIP's.


  • Dat complexe bedrijfsstructuren onverwacht voordeel op leveren  
  • Hoe een MIP je kan helpen bij zowel cross-sell en upsell, als new business  
  • Nieuwe segmenten aanboren om zo nieuwe klanten aan te trekken 
  • Een MIP in te zetten voor een persoonlijke benadering van prospects 
  • Hoe je jouw ROI verhoogt door datagedreven marketing in te zetten  
  • Welke MIP geschikt is voor jou  

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome