De ESG Maturity Checklist

In deze whitepaper:

Download whitepaper

Vul je gegevens in en download de whitepaper

Over deze whitepaper

De ESG Maturity Checklist, samengesteld door Forrester Consulting in opdracht van Dun & Bradstreet, benadrukt het groeiende belang van ESG-data voor bedrijven. Veel bedrijven gebruiken momenteel nog eenvoudige tools voor het beheren van ESG-gegevens, terwijl geavanceerde strategieën de voorkeur verdienen. De checklist helpt jouw bedrijf te beoordelen waar je staat met ESG, je gegevens te analyseren en waarde toe te voegen aan je bedrijf.

  • Evalueer waar jouw bedrijf staat als het gaat om ESG

    Veel bedrijven gebruiken nog basistools zoals spreadsheets en e-mails voor hun ESG-gegevens. Geavanceerde ESG-implementatie vereist echter betere gegevens, robuuster beheer en gespecialiseerde analysetools. De checklist richt zich op het standaardiseren en vergelijken van gegevens en het beoordelen van risico's voor externe partners
  • Analyseer je ESG-gegevens

    Om voordelen te behalen, moeten bedrijven gegevens op een centrale manier verzamelen en automatiseren. Het is belangrijk om de voortgang en impact van de ESG-strategie te meten. Een speciale ESG-data-analyse kan helpen bij het identificeren van zwakke plekken en nieuwe kansen.
  • Toegevoegde waarde creëren door het toepassen van ESG data-analyse

    Een geavanceerde ESG-strategie levert tastbare voordelen op voor het bedrijf. Het is belangrijk om ESG-gegevens te integreren met rapportagesystemen en de impact van de ESG-voortgang te meten. De ESG-gegevensoplossing helpt bij uitgebreide rapportage van ESG-gegevens en verbetert de besluitvorming.

14 Pagina's

12 minuten leestijd

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome