De tien meest gehoorde compliance mythes

In deze whitepaper:

Download whitepaper

Vul je gegevens in en download de whitepaper

Over deze whitepaper

Het beheer van risico’s van derden zoals klanten en leveranciers houdt een hoop compliance-professionals uit hun slaap. Door de toenemende eisen van de wet- en regelgeving, een tekort aan compliancevaardigheden en een wildgroei aan potentiële informatiebronnen lijkt dit namelijk een onmogelijke opgave. Deze paper biedt een overzicht van tien vaak gehoorde mythes rond het beheer van risico’s van derden die compliance er vaak lastiger op maken. Het biedt daarnaast inzicht in de manieren waarop data en automatisering uitkomst kunnen bieden.

  • Ontkrachten we de 10 meest gehoorde compliance mythes

    Deze paper biedt een overzicht van tien vaak gehoorde mythes rond het beheer van risico’s van derden die compliance er vaak lastiger op maken.
  • Leggen we uit hoe je een wereldwijd consistent complianceprogramma inricht

    Ontdek hoe je als organisatie wereldwijd één compliance-beleid kunt nastreven, terwijl je de ruimte houdt om dit lokaal op uiteenlopende manieren toe te passen.
  • Leer je hoe externe data en automatisering kunnen helpen om compliance processen te versnellen

    Externe data, en belangrijker nog, automatisering, kan voor compliance-teams de oplossing zijn voor het groeiend aantal uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Compliance-teams kunnen daarmee hun organisatie beschermen en de business zelfs meerwaarde bieden.

26 Pagina's

30 minuten leestijd

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome