UBO-structuren begrijpen: een gids

In deze whitepaper:

Download whitepaper

Vul je gegevens in en download de whitepaper

Over deze whitepaper

Het identificeren en verifiëren van uiteindelijk belanghebbenden (UBO’s) is tegenwoordig een essentiële component van zowel het Know Your Customer (KYC)-onboardings- als het monitoringsproces. Deze whitepaper helpt om de complexiteiten van juridische beneficial ownership-structuren beter te begrijpen. Ook geeft het inzicht in hoe data en analytics de snelheid en nauwkeurigheid van UBO-identificatie kunnen verbeteren én hoe je als organisatie profiteert van verbeterd kennismanagement.

  • De grootste uitdagingen van beneficial ownership tackelen

    De eisen voor het identificeren en verifiëren zijn toegenomen, terwijl de toegang tot informatie nog steeds beperkt is en de juridische verhulstrategieën meerlagig en complex zijn. In deze paper zetten we de grootste uitdagingen van beneficial ownership op een rijtje.
  • De complexiteiten van eigendom en zeggenschap ontrafelen

    Het ontwarren van complexe juridische structuren die zijn ontworpen om UBO’s te verhullen is een enorme uitdaging. We visualiseren een aantal mogelijke UBO structuren om de complexiteiten van juridische beneficial ownership-structuren uit te leggen.
  • Een datageïnspireerde UBO aanpak toepassen

    Voor veel organisaties is het bepaald geen kinderspel om tot op detailniveau te komen in het KYC proces. Het duurt vaak dagen om handmatig opgegeven informatie zoals bedrijfsnaam, adres en registratiedetails te identificeren, deze informatie te verifiëren en – waar nodig – Enhanced Due Diligence (EDD) uit te voeren. Ontdek hoe data en analytics de snelheid en nauwkeurigheid van UBO-identificatie kunnen verbeteren én hoe je als organisatie profiteert van verbeterd kennismanagement.

14 Pagina's

16 minuten leestijd

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome