Compliance

Alles-in-één KYC-checks

Verwacht de bank dat jij jouw zakelijke relaties screent? Ontdek de alles-in-één oplossing indueD en screen bedrijven en belanghebbenden in binnen- en buitenland via één eenvoudige tool.

Compliance

KYC-checks rompslomp?
Nu niet meer.

Screen zakelijke relaties binnen 30 seconden op UBO’s, sancties, landen en andere compliancerisico’s. Alle info over het bedrijf en de belanghebbenden op één plek in een eenvoudig te gebruiken tool. Inclusief audit trail: geautomatiseerde archivering van de KYC-check. Compliance was niet eerder zo eenvoudig.

Alle info in één omgeving

Internationale bedrijven en personen

Geautomatiseerde archivering

Wat mag je allemaal verwachten?

Compliance-uitdaging
indueD
UBO’s en pseudo-UBO’s vaststellen
blue-check-icon
Screening op internationale sanctie- en PEP-lijsten
blue-check-icon
Verifieer de juridische status van een bedrijfsentiteit
blue-check-icon
Screen op sancties tegen landen
blue-check-icon
Ontdek de corporate structure van een bedrijfsentiteit
blue-check-icon
Screen geldstromen binnen corporate structures
blue-check-icon

Banken kennen Altares Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet bestaat al bijna 200 jaar en heeft een ijzersterke reputatie in risk & compliance management. Zo’n 90% van de Fortune500 bedrijven vertrouwen op onze data en inzichten om risico te managen in hun organisatie.

Banken en financiële instellingen over de hele wereld kennen Dun & Bradstreet als een betrouwbare partner.

UBO Graphic

Wereldwijd UBO's vaststellen

Wereldwijd identificeren we bedrijven met ons unieke D-U-N-S-nummer. Deze bedrijven worden top -> bottom aan elkaar verbonden en zo ontstaat een bedrijfsstructuur. Hieraan verbinden we personen en bedrijven die een eigendom hebben in deze bedrijven. Wij identificeren eigenaren, aandeelhouders en pseudo-UBO’s vanaf 0,01% eigenaarschap en jij stelt zelf o.b.v. je richtlijnen de UBO vast.

Nieuwe eigenaren, geen nieuwe problemen

Als jouw zakelijke relatie wordt overgenomen door een gesanctioneerd bedrijf of persoon, sluipt er ongezien risico jouw portfolio binnen. Zo voldoe je, zonder dat je het weet, niet meer aan de eisen van de bank en wet- en regelgeving.

indueD monitort je portfolio en checkt automatisch of er wijzigingen zijn in eigendom en of die partijen gesanctioneerd zijn. Je ontvangt een alert, zodat je snel kunt handelen

5 voordelen van indueD

Voldoe aan verzoek van de bank

Versnel KYC-checks tot 80%

Bespaar jezelf een dure compliance-afdeling

Alles-in-één oplossing

Bespaar zeëen van tijd

Veelgestelde vragen

Voor een zuiver, efficiënt en effectief klantacceptatieproces, heb je een betrouwbare bron met actuele bedrijfsinformatie nodig. Integreer Dun & Bradstreet data direct in jouw eigen omgeving en automatiseer jouw acceptatieproces voor snelle, onderbouwde en consistente beslissingen. Lees meer.

Is er een veelbelovende lead binnengekomen? Goed zo! Maar nu is het tijd om een aantal zakelijke beslissingen te nemen. Ga je hem accepteren als klant? Mag hij op krediet kopen en zo ja op welke voorwaarden? Gebruik bij het maken van deze beslissingen onze betrouwbare bedrijfsinformatie, zoals onze kredietrisicodata. Dan voorkom je dat je zakendoet met bedrijven die eigenlijk niet kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen. Lees meer.

De landeninformatie van Altares Dun & Bradstreet informeert je over alles wat je moet weten over het zakendoen in een specifiek land. Je blijft op de hoogte van belangrijke wijzigingen en van verwachtte nationale ontwikkelingen binnen een land die invloed kunnen hebben op jouw onderneming. Lees meer.

Door jouw eigen klantinformatie te verrijken met waardevolle data van Altares Dun & Bradstreet creëer je een helder overzicht en weet je altijd exact hoe jouw klantenportfolio ervoor staat. Waar zitten jouw risico’s en waar liggen kansen? Op basis van dit inzicht kan je segmentatie aanbrengen in jouw aanmaningstraject en focus bepalen binnen jouw portefeuille. Lees meer.

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome