Wij hebben alles wat je CRM nodig heeft

Speciaal voor luie sales en overspannen marketeers. Laat sales doen waar ze goed in zijn en geef marketing de data die ze nodig hebben.

Introduction

Jouw CRM

Een geoliede machine

Altares integreert geverifieerde en gestructureerde B2B-data uit meer dan 30.000 bronnen, rechtstreeks in je CRM

Sales & Marketing Teams us

Een ijzersterke Customer Journey door een onverslaanbaar CRM.

cleansing

Grondige schoonmaak van jouw CRM

Om schoon schip te maken moeten we eerst kijken hoe het schip ervoor staat. We beginnen daarom met het matchen van de bedrijven die al in jullie systeem staan met onze DUNS-nummers.

Terwijl we de bedrijven matchen met onze eigen data, zullen er ongetwijfeld wat dubbele records naar boven komen. Dit zijn vaak bedrijven die steeds anders gespeld zijn, of die vaker dan één keer voorkomen in je CRM.

We verwijderen alle duplicaten uit het systeem om zo alles weer schoon te krijgen. Ook verrijken we de records die overblijven met extra informatie zoals tekenbevoegde(n), nieuwe adressen en meer.

enrichment

Toevoegen van geverifieerde informatie

De accounts in jouw CRM worden verrijkt met geverifieerde data. Je accounts zijn niet alleen brandschoon, maar zijn ook uitgebreid met ongekend veel waardevolle informatie.

data cloud sync

Realtime bijgewerkt dus altijd up-to-date

Accounts in jouw CRM worden automatisch bijgewerkt via de Dun & Bradstreet data cloud. Bedrijf verhuisd of zelfs failliet? Geen zorgen. Jouw CRM is altijd volledig up-to-date!

Vertrouwd door duizenden gebruikers en teams bij

CM.com logo
we transfer logo
ziggo logo
post nl logo
ABN AMRO logo

CM.com: Een real-time CRM en hogere conversie door bedrijfsdata van Dun & Bradstreet

Pim Camps
data cloud

Reports en dashboards die écht inzicht geven

Verdoe geen tijd meer aan die eindeloze correcties op je data. Reports uit je CRM zijn niet langer vervuild met incomplete en dubbele records. Bouw dashboards met ongekende inzichten en neem datagedreven beslissingen.

FAQ

Wij hebben standaard connectoren voor Salesforce, Microsoft Dynamics en Odoo. Gebruik je een ander CRM, zoals Hubspot, Zoho, SAP of iets anders? Geen probleem. Onze API is enorm uitgebreid en we kijken graag met je mee hoe we onze oplossing het beste kunnen integreren.

We beginnen met een analyse van de huidige data in je CRM. Dat doen we aan de hand van een export. We kijken naar hoe de data gestructureerd is en we maken de kwaliteit van de data inzichtelijk. We kijken of je dubbele accounts hebt, of adressen nog wel correct zijn en of bedrijven gesloten of failliet zijn.

Dan start de grote schoonmaak. We ontdubbelen je accounts en voegen honderden geverifieerde datapunten toe. Denk aan handelsnummers (zoals KVK en KBO), DUNS-nummers, adresgegevens, financiële cijfers en nog veel meer. Een account aanmaken is secondenwerk en het systeem geeft direct een melding als een account al bestaat. Vervuiling heeft geen kans meer.

Doordat we een verbinding opzetten met de Dun & Bradstreet Data Cloud, houden we alle accounts in je CRM vers en up-to-date. Bedrijf verhuisd, gesloten of failliet? Je CRM past het direct automatisch aan.

Natuurlijk, één van onze specialisten neemt graag vrijblijvend de tijd om je de oplossing te laten zien. Als je een demo wilt boeken kun je dat hier doen.
Elk CRM is anders en bevat andere (hoeveelheden) data. Elke integratie is maatwerk gebaseerd op een CRM. We kunnen je daarom niet direct een prijs geven. Wel kun je een offerte aanvragen of een gesprek inplannen met onze experts. Tijdens een gesprek stellen zij een aantal vragen zodat ze voor jou een prijs op maat kunnen maken. Plan hier een gesprek in of vraag hier een offerte aan.