Tradepartner worden

Dun & Bradstreet ontwikkelde het unieke DunTrade® Programma om inzicht te krijgen in het betalingsgedrag van uw businesspartners. Iedere maand stellen de deelnemers aan het programma al hun relevante betalingsgegevens beschikbaar

Inzicht in het betalingsgedrag van uw relaties

Gedeelde ervaring geeft u informatie en inzicht. Dun & Bradstreet ontwikkelde het unieke DunTrade® Programma om inzicht te krijgen in het betalingsgedrag van uw businesspartners. Het Dun-Trade Programma verzamelt betalingsinformatie bij bedrijven op maandelijkse basis. Zo heeft u meer zicht op de kans dat een bedrijf succes boekt of failliet gaat. En dat is onmisbare informatie.

Hoe werkt het DunTrade programma?

Het DunTrade® Programma werkt vrij eenvoudig. Iedere maand stellen de deelnemers aan het programma al hun relevante betalingsgegevens beschikbaar aan Dun & Bradstreet. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd en op een eenvoudige manier. Deelnemers worden zo niet in complexe processen betrokken. Deze gegevens worden vervolgens in de Dun & Bradstreet database geladen en toegevoegd aan bestaande records. Wereldwijd bezorgen meer dan 14.000 bedrijven hun betalingservaringen aan Dun & Bradstreet. Deze bedrijven worden Trade Partners genoemd.

Word tradepartner in 4 stappen

Group 4Created with Sketch.

Exporteer je Accounts Receivable portfolio

Download of exporteer je Accounts Receivable portfolio in het formaat naar keuze. We accepteren de meeste bestand formaten en beschikken over beveiligde technologiëen voor het opsturen van je bestand.

Group 5Created with Sketch.

Wij doen een review

We stellen een toegewijde Project Manager aan om te verzekeren dat de informatie uit je portfolio nauwkeurig wordt weerspiegeld aan Dun & Bradstreet’s data en scores.

Group 7Created with Sketch.

Ontvang het voorbeeldrapport

Dun & Bradstreet levert een audit van de doorgevoerde accounts, zodat je deze kunt reviewen. Door deze review bevestig je de data en actualiteit. De informatie wordt niet doorgevoerd in onze betalingsdatabase totdat we jouw akkoord hiervoor hebben ontvangen.

Group 8Created with Sketch.

We importeren jouw data in ons systeem

Vervolgens importeren we jouw data in ons systeem, die we analyseren en opnemen in onze scoremodellen. Jij krijgt vervolgens toegang tot een exclusieve partner portal, waaruit je extra inzichten krijgt in jouw zakelijke relaties als teken van dankbaarheid.

world illustration

Word ook tradepartner

Als Trade Partner heb je profijt van unieke voordelen; toegang tot de DunTrade® database en betalingsanalyses. De database wordt verrijkt door zowel jouw informatie als die van anderen. De identiteit van de informatieverstrekkers wordt nooit vrijgegeven, men kan de inzichten alleen raadplegen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Is er een veelbelovende lead binnengekomen? Goed zo! Maar nu is het tijd om een aantal zakelijke beslissingen te nemen. Ga je hem accepteren als klant? Mag hij op krediet kopen en zo ja op welke voorwaarden? Gebruik bij het maken van deze beslissingen onze betrouwbare bedrijfsinformatie, zoals onze kredietrisicodata. Dan voorkom je dat je zakendoet met bedrijven die eigenlijk niet kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen. Lees meer.

Kennis van en inzicht in jouw markt is bepalend voor je succes. De Dun & Bradstreet Data Cloud is de grootste in zijn soort en stelt je in staat om uitgebreide analyses te maken, jouw marktaandeel en marktpenetratie inzichtelijk te maken en groeimogelijkheden te ontdekken.

Hoeveel bedrijven zijn er eigenlijk binnen een bepaalde regio en hoe groot zijn deze bedrijven? Hoeveel bedrijven zijn actief binnen een specifieke branche en hoeveel mensen werken er? Je kunt zelf snel en eenvoudig tellingen en selecties maken in de internationale bedrijven database van D&B op basis van vele criteria. Zo maak je inzichtelijk waar jij je het beste op kunt richten en waar jouw kansen op succes het grootste zijn. Lees verder

Door onze rijke database te integreren in jouw ERP-systeem kan je op vele manieren profiteren. Zo maak je en houdt je je data schoon binnen je hele organisatie. Je kan direct vanuit jouw bedrijfsapplicatie jouw klant en prospectinformatie valideren en verrijken. Actuele informatie wordt direct toegankelijk binnen je ERP en je kan het gebruiken om jouw acceptatieproces te automatiseren en scoringsmodel te verbeteren. Lees meer.

Bijna 70% van de Nederlandse BV’s is via aandelen verbonden met een ander bedrijf in Nederland of internationaal. Meer dan 30% van de Nederlandse BV’s en NV’s hebben een link met het buitenland. De Dun & Bradstreet Data Cloud is de meest volledige en betrouwbare bron voor inzicht in de Nederlandse én buitenlandse relaties van je zakenpartners, variërend van kleine onbekende ondernemingen tot de grootste multinationals met duizenden vestigingen. Lees meer.

Een initiële check bij het selecteren van een leverancier is niet afdoende. Belangrijk is vervolgens alle wijzigingen in risico’s inzichtelijk te maken en te monitoren. Zo blijf je exact op de hoogte hoe de risico’s zich in jouw totale supply chain ontwikkelen. Alleen met deze informatie kan je alle risico’s binnen jouw portfolio juist inschatten. Lees meer.

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome