Zo automatiseer je jouw master data management

In deze whitepaper:

Download whitepaper

Vul je gegevens in en download de whitepaper

Over deze whitepaper

Dat data belangrijk is voor een bedrijf, zal niemand ontkennen. Wil je goede rapportages kunnen uitdraaien, snel klantgegevens kunnen vinden of financiële kredietchecks doen, dan moet je kunnen vertrouwen op actuele en complete bedrijfsinformatie. Maar wat is de meest efficiënte manier om data te beheren? En welke processen gebruik je om zaken te stroomlijnen? Op deze vragen geven we een antwoord in deze whitepaper.

  • Het belang van goed master data management

    Vroeger was het alleen nog de ‘IT-guy’ die verantwoordelijk was voor de opslag van data. Tegenwoordig heeft bijna iedereen in een organisatie hiermee te maken. We stellen tegenwoordig ook hogere eisen aan de beschikbaarheid en het gebruiksgemak van data. Het moet snel toegankelijk, actueel en voor iedereen inzichtelijk zijn.
  • Master data: van handmatige invoer naar automatisering

    Bij handmatige invoer van data in systemen worden vaak menselijke fouten gemaakt. 100% actuele data in je CRM, ERP en andere bedrijfsinformatiesystemen is dan ook een zeer onwaarschijnlijk scenario. Sterker nog, door het dynamische bedrijfsleven, en de alsmaar veranderende complexe wetgeving (zoals de AVG), wordt de houdbaarheid van je data alsmaar korter.
  • 5 stappen voor succesvol master data management

    Data is voor bedrijven een goudmijn. Als je tenminste de kwaliteit kunt waarborgen. Of nog beter, het managen van master data goed hebt uitgedacht. Wil jij ook de kansen van master data management benutten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij lichten 5 belangrijke stappen uit om hiermee aan de slag te gaan.

17 Pagina's

20 minuten leestijd

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome