Ontdek de 7 voordelen van indueD

Anne de Geus
25 juni 2019 - Leestijd 4 minuten

Als je werkt op de compliance-afdeling, dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om enerzijds compliant te blijven en anderzijds de business te ondersteunen om de gewenste groei te behalen. Het kan nog best moeilijk zijn om hier balans in te vinden.

Onze toonaangevende oplossing voor compliance, indueD, kan jou helpen het ondenkbare te bereiken: de complexiteit van compliance beheersen en tegelijk ethisch verantwoord bedrijfsgroei realiseren. En dit alles op een kosteneffectieve manier.

1.  Eenvoudig je portfolio beheren

Je importeert je volledige portfolio met één druk op de knop via .csv of .xls. Je kan eenvoudig de status van het volledige screeningproces van begin tot eind volgen. Met behulp van het overzichtelijke dashboard houd je alle zakelijke relaties in de gaten en herken je risico’s in één oogopslag.

2.  Jouw compliance score op maat bepalen

IndueD is een betrouwbare en gepersonaliseerde tool voor jouw KYC-procedures. De tool maakt gebruik van ‘s werelds omvangrijkste verzameling aan sanctielijsten, negatief nieuws, PEP en landenrisico’s. Jij bepaalt zelf wat belangrijk is en welk gewicht je daaraan hangt. Je hebt dus een compliance-score die volledig past bij de behoeftes en het beleid van jouw organisatie.

3.  Het KYC-besluitvormingsproces versnellen

Door procedures te stroomlijnen, kan je snellere beslissingen nemen zonder dat je moet inleveren op het resultaat. Je kan je gehele KYC-proces van A tot Z digitaliseren. Dankzij datavisualisatie is het opzoeken en begrijpen van KYC-gegevens nog nooit zo makkelijk geweest.

4.  Snel false-positives identificeren

Een goed proces rondom false-positives is een must voor elk KYC-proces. IndueD biedt standaard een false-positive management module. Identificatie en vastlegging van eventuele false-positives kan daarmee snel en eenvoudig. Zo bespaar je kostbare tijd!

5.  Gebruik maken van een moderne, gebruiksvriendelijke web-based tool

Met indueD heb je ’s werelds meest revolutionaire web-based complianceoplossing op de markt in huis. De tool bevat geoptimaliseerde dashboards en grafieken die jou helpen beter te monitoren en in één oogopslag je portfolio te managen. IndueD heeft een gebruiksvriendelijke interface en is volledig compatibel met alle moderne browsers. Je beleeft de beste gebruikerservaring op zowel desktop en tablet als op je mobiele telefoon.

6.  Alerts ontvangen bij wijzigingen

Wijzigt er iets in jouw portfolio? Dan ontvang je hier een melding van. Zo monitor je proactief jouw focus-dashboard en krijg je te zien welke aanvullende stappen je dient te ondernemen.

7.  Met één klik exporteren en delen

Je kunt eenvoudig jouw portfolio in indueD exporteren in de vorm van een Excel-spreadsheet. Ook zijn de KYC-rapporten los te downloaden als PDF om deze gemakkelijk te kunnen archiveren en delen.

Met behulp van Dun & Bradstreet’s unieke wereldwijde database biedt indueD van Altares een unieke ervaring voor elke compliance-afdeling. Met de snelheid en effectiviteit waarmee je het KYC-proces kunt doorlopen word je een echte businesspartner voor jouw organisatie.

Kortom: dit is de oplossing om compliant te blijven en snelle groei te realiseren! Benieuwd naar wat indueD nog meer kan? Lees er hier meer over en laat onze data voor je werken.

indued compliance
Interesse gewekt?

Deel via social media

Interesse gewekt?

Vul je gegevens in of bel ons direct.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Of bel ons direct
Nederland (afdeling verkoop) +31 (0)10 322 03 04 België +32 (0)2 765 00 21

Whitepaper

UBO monitoring

Uitdagingen en praktische overwegingen

Inzicht verwerven in UBO’s is een fundamentele eis van de anti-witwasrichtlijn van de EU. In deze whitepaper verkennen we manieren om problemen rond het verifiëren en monitoren van UBO’s uit de weg te ruimen.

Pdf van 28 pagina’s, 0,3 MB
visual

Een free trial van één van onze producten? Zo geregeld!

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome