Terugkijken: Credit Summer Event 2022

Henrica Westhoeve
22 september 2022 - Leestijd 2 minuten

Op 22 september was het jaarlijkste Credit Summer Event in Veghel. Dit jaar was het weer een fysiek event, maar hebben we het hele evenement opgenomen in een livestream. Je kunt de gehele sessies hieronder terugkijken.

De key takeaways van het Credit Summer Event zullen je helpen antwoord te geven op de vraag: Hoe kan ik in mijn rol als credit manager bijdragen aan het streven naar een duurzame bedrijfsvoering?

Altares Dun & Bradstreet, Bierens Incasso Advocaten, Trifinance en de Vereniging voor Credit Management slaan de handen ineen voor een dagvullend programma met interessante keynotes en interactieve panels. Het thema dit jaar is Sustainable Credit Management.

Hieronder de volledige agenda van het CSE.

Interesse gewekt?

Deel via social media

Interesse gewekt?

Vul je gegevens in of bel ons direct.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Of bel ons direct
Nederland (afdeling verkoop) +31 (0)10 322 03 04 België +32 (0)2 765 00 21

Whitepaper

Credit Monitoring

Kansen voor jouw organisatie in beeld

Een kredietcheck bij klantacceptatie is waardevol, maar ook meteen verouderd. Het échte kredietrisico begint eigenlijk juist pas nadat je een klant hebt geaccepteerd. De oplossing: monitor de financiële gezondheid van je klanten real-time.

Pdf van 16 pagina’s, 0,4 MB
Credit Monitoring

Wil je meer lezen over creditmanagement en compliance?

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Schrijf je nu in!

Ja, ik wil elke maand op de hoogte worden gebracht van trends & ontwikkeling rondom Credit Risk, Compliance, Master Data, Supply Chain en Sales & Marketing.

Je keuze voor

quizz outcome