Altares Dun & Bradstreet erkend serviceprovider van Kamer Van Koophandel

Leestijd 3 minuten | Geschreven door Henrica Westhoeve | 7 december 2023

Nieuwsberichten

Altares Dun & Bradstreet en de Kamer van Koophandel (KVK) hebben een serviceprovider contract getekend. Als officiële serviceprovider verkrijgt Altares Dun & Bradstreet daarmee toegang tot de meest actuele en uitgebreide set aan Handelsregistergegevens.  

Nauwere samenwerking

De afgelopen week hebben Altares Dun & Bradstreet en de KVK een serviceprovider overeenkomst gesloten, waarmee de reeds bestaande samenwerking verder wordt uitgebouwd. Met deze vernieuwde samenwerking worden de privacybelangen van ingeschreven ondernemers en het belang van rechtszekerheid voor ondernemers nog nauwkeuriger in evenwicht gebracht. 

Privacy en regelgeving goed in het vizier 

Om officieel erkend te worden als serviceprovider van de KVK dienen partijen te voldoen aan zeer strikte voorwaarden op het gebied van privacy en rechtszekerheid. Deze voorwaarden hebben betrekking op de eisen die worden gesteld aan de data beveiliging, het uitvoeren van audits en privacy impact assessments, het hergebruiken van gegevens en het overdragen van voorwaarden van de KVK aan eindafnemers. 

Altijd de meest actuele data voor klanten 

Als officieel erkend serviceprovider krijgt Altares toegang tot de meest actuele en complete diensten van de KVK, inclusief nieuwe realtime diensten. Hiermee is Altares altijd direct op de hoogte van de wijzigingen in het Handelsregister, zoals nieuwe inschrijvingen, rechtsvorm aanpassingen en veranderingen van functionarissen. Deze wijzigingen zullen direct worden verwerkt in de producten van Altares. Deze ontwikkeling draagt bij aan de actualiteit, de datakwaliteit en de rechtszekerheid voor alle klanten van Altares. 

“Altares Dun & Bradstreet en de KVK werken al tientallen jaren samen. Als officieel erkend serviceprovider zetten we nu de volgende stap in onze samenwerking. De gegevens uit het Handelsregister vormen een belangrijke grondstof voor onze Risk, Compliance en MDM-producten. Met verbeterde afspraken over privacy en rechtszekerheid, gecombineerd met meer actuele data en een verhoging van de kwaliteit, zijn we klaar voor de toekomst.” 

Jeroen Kempers, Operations Director van Altares Dun & Bradstreet

Deel via social media

Henrica Westhoeve

Marketing Content Officer

Whitepaper

Credit Monitoring

Kansen voor jouw organisatie in beeld

Een kredietcheck bij klantacceptatie is waardevol, maar ook meteen verouderd. Het échte kredietrisico begint eigenlijk juist pas nadat je een klant hebt geaccepteerd. De oplossing: monitor de financiële gezondheid van je klanten real-time.

Pdf van 16 pagina’s, 0,4 MB
Credit Monitoring

Een free trial van één van onze producten? Zo geregeld!

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome