Altares Dun & Bradstreet wint aanbesteding Europese Commissie

Leestijd 4 minuten | Geschreven door Anne de Geus | 15 juli, 2020

Persberichten

Brussel, 15 juli 2020 – Altares Dun & Bradstreet, de specialist in bedrijfsdata, heeft een aanbesteding bij de Europese Commissie gewonnen. Partijen hebben een mantelovereenkomst gesloten waardoor de producten en diensten van Altares Dun & Bradstreet beschikbaar komen voor de instanties die onder de Commissie vallen. De overeenkomst geldt voor een periode van vier jaar en biedt de Europese Commissie en de daaronder vallende instanties de mogelijkheid om aan de hand van de database van Altares Dun & Bradstreet met gegevens van meer dan 370 miljoen bedrijven secure analyses te maken, en informatiegedreven beslissingen te nemen.

Altares Dun & Bradstreet wint aanbesteding Europese Commissie

Instanties die zich aansluiten op de diensten en producten van Altares Dun & Bradstreet kunnen een doelgericht, veiliger en stabieler beleid voeren. Het stelt hen in staat om efficiënter om te gaan met Europees, en dus publiek, geld. De uitgebreide database geeft hen namelijk de kans een uitgebreide analyse te maken van organisaties en leveranciers. Bovendien biedt het instanties de mogelijkheid om accurate prognoses te stellen van verschillende sectoren of zelfs (macro) economische trends, zoals de impact van het Coronavirus.

Data inzetbaar voor verschillende taken

De data van Altares Dun & Bradstreet kan ingezet worden voor verschillende taken van de Europese Commissie en de daartoe behorende instanties. Onder andere voor het ondersteunen van beleid, bijvoorbeeld over het midden- en kleinbedrijf, al dan niet gespreid over specifieke sectoren. Evenals bij het aangaan van contracten met partijen uit landen binnen en buiten Europa. Maar ook bij de screening van partijen die subsidie of een financiering aanvragen bij de Europese Commissie, bijvoorbeeld om te zien of ze voldoen aan de gestelde eisen of om verifiëren dat ze niet betrokken zijn bij het financieren van terrorisme of enige vorm van fraude.

Ziv Baida, Business Development Director bij Altares Dun & Bradstreet: “Ik ben verheugd en trots op het feit dat Altares Dun & Bradstreet deze aanbesteding heeft gewonnen en we met onze datasystemen een bijdrage kunnen leveren aan het beleid en stabiliteit van de Europese Unie. Dit is een bevestiging van de koers die we enige tijd geleden hebben ingezet, waarbij we onze partners geavanceerde en innovatieve data-oplossingen aanbieden. Zodoende stellen we hen in staat om op basis van bedrijfskritische informatie gestaafde en accurate prognoses en beslissingen te maken.”

Deel via social media

Anne de Geus

Marketing Campaign Officer

Whitepaper

Credit Monitoring

Kansen voor jouw organisatie in beeld

Een kredietcheck bij klantacceptatie is waardevol, maar ook meteen verouderd. Het échte kredietrisico begint eigenlijk juist pas nadat je een klant hebt geaccepteerd. De oplossing: monitor de financiële gezondheid van je klanten real-time.

Pdf van 16 pagina’s, 0,4 MB
Credit Monitoring

Een free trial van één van onze producten? Zo geregeld!

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome