Zoeken

Bedrijfsinformatie voor Wwft check

Hoe het werkt

Onze bedrijfsinformatie voor jouw Wwft check

Een Wwft check gaat sneller én grondiger met onze actuele en gevalideerde bedrijfsinformatie met o.a. 400+ miljoen bedrijven en 300+ miljoen UBO’s: de grootste UBO-database ter wereld.

Verifieer een bedrijfsentiteit

Bestaat het bedrijf van je klant daadwerkelijk? Verifieer bedrijven en bedrijfsentiteiten met onze juridische en firmografische gegevens over bedrijven, zoals de bedrijfsnamen en adres, type industrie of bedrijfsactiviteit, grootte en nationale ID’s.

Deze en 300+ andere gegevens met fundamentele bedrijfsinformatie helpen je om bedrijven te verifiëren en meer informatie over deze bedrijven te ontdekken.

data-opschonen-crm

Producten

Producten & oplossingen voor Wwft check

Van een snelle achtergrondcheck tot geautomatiseerd klantonderzoek binnen je eigen systemen.

indueD

Realtime bedrijfsinformatie voor due diligence onderzoek in één handige omgeving. Stel UBO's vast en screen je klanten op PEP- en sanctielijsten. Automatiseer 75% van je Wwft check.

D&B Credit

Inzicht in het betaalgedrag en de financiële positie van bedrijven wereldwijd. Credit ratings, kredietlimieten, bedrijfsrapporten en meer.

Over onze bedrijfsinformatie

Altares Dun & Bradstreet biedt ’s werelds meest uitgebreide bedrijfsinformatie en analytische inzichten om zakelijke beslissingen kracht bij te zetten. Naast fundamentele bedrijfsgegevens, bieden we de grootste UBO-database ter wereld waarmee UBO’s nationaal en internationaal vastgesteld kunnen worden – ook voor complexe UBO-structuren. Voor inzage in de financiële situatie van bedrijven kun je bouwen op onze credit risk data. Wil je efficiëntere Wwft checks doen? Gebruik dan onze compliancetool indueD en bespaar 75% van je tijd. 

500M +

Bedrijfsentiteiten

5M +

Dagelijkse updates

300M

UBO's

22M +

Hierarchy members

226

Markten wereldwijd

2M

Mondiale handelservaringen

Bedrijfsinformatie uit 30.000 bronnen

Financiële deponeringen & verklaringen

Nationale belastingregisters

Online & offline publicaties en nieuws
Custom onderzoek
Social media en zakeljke websites
Correspondenten op locatie
Wereldwijde netwerkpartners
Klantonderzoek & interviews
globe visual

Een Wwft check doen in je eigen systemen

Met onze API connect je onze bedrijfsinformatie met de toepassingen waar je die het meest nodig hebt. Zo transformeer je de manier waarop je klanten onderzoekt: verifieer bedrijven in een handomdraai in je CRM en verrijk je klantgegevens voor een compleet plaatje van iedere klant.

  • Werk via je ERP of CRM met onze bedrijfsinformatie en inzichten
  • Check bedrijven direct in je CRM of ERP 
  • Verrijk je klantinformatie voor meer overzicht en eenvoudiger samenwerken met collega’s.
D&B Credit

Whitepaper

Grensoverschrijdende aanpak om de UBO te achterhalen

Er wordt een steeds grotere berg aan verantwoordelijkheden gelegd bij de compliance professional. Globalisering maakt het nóg complexer. In deze paper leggen we uit hoe je omgaat met UBO’s over de grens.

Pdf van 14 pagina’s, 0,2 MB
Wereldbol

Waarom bedrijfsinformatie van Altares?

Exclusieve partner van het wereldwijde Dun & Bradstreet Network in de Benelux en Frankrijk

De enige aanbieder die wereldwijd concernstructuren kan blootleggen

De grootste UBO-database ter wereld

Gepatenteerd datakwaliteitsproces

175 jaar ervaring

Veelgestelde vragen

Voor een zuiver, efficiënt en effectief klantacceptatieproces, heb je een betrouwbare bron met actuele bedrijfsinformatie nodig. Integreer Dun & Bradstreet data direct in jouw eigen omgeving en automatiseer jouw acceptatieproces voor snelle, onderbouwde en consistente beslissingen. Lees meer.

Is er een veelbelovende lead binnengekomen? Goed zo! Maar nu is het tijd om een aantal zakelijke beslissingen te nemen. Ga je hem accepteren als klant? Mag hij op krediet kopen en zo ja op welke voorwaarden? Gebruik bij het maken van deze beslissingen onze betrouwbare bedrijfsinformatie, zoals onze kredietrisicodata. Dan voorkom je dat je zakendoet met bedrijven die eigenlijk niet kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen. Lees meer.

De landeninformatie van Altares Dun & Bradstreet informeert je over alles wat je moet weten over het zakendoen in een specifiek land. Je blijft op de hoogte van belangrijke wijzigingen en van verwachtte nationale ontwikkelingen binnen een land die invloed kunnen hebben op jouw onderneming. Lees meer.

Door jouw eigen klantinformatie te verrijken met waardevolle data van Altares Dun & Bradstreet creëer je een helder overzicht en weet je altijd exact hoe jouw klantenportfolio ervoor staat. Waar zitten jouw risico’s en waar liggen kansen? Op basis van dit inzicht kan je segmentatie aanbrengen in jouw aanmaningstraject en focus bepalen binnen jouw portefeuille. Lees meer.

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties