Zoeken

14x raak met D&B Credit als kredietrisicoplatform

Leestijd 4 minuten | Geschreven door Anne de Geus | 2 januari, 2020

Kredietrisicio’s reduceren binnen een bedrijf zal hoog op de agenda staan van elke credit manager. D&B Credit is ons geavanceerde credit risk intelligence-platform, waarmee je slim en snel beslist over klantacceptatie en debiteurenbeheer. Sinds oktober 2019 kun je tevens alle zakelijke relaties in 200 landen monitoren en automatisch alerts ontvangen.

Wist je dat je de voorspellende Paydex indicator kunt gebruiken om de betaalsnelheid te voorspellen? En de data elementen in D&B Credit zijn wereldwijd consistent en dus internationaal in te zetten. Met meer dan 330 miljoen real-time records heb je 24/7 de beschikking tot het agile en cloud-based platform. Lees in onze infographic welke voordelen het nog meer biedt.

altares-listicle-kredietrisicoplatform-1-scaled

Deel via social media

Anne de Geus

Marketing Campaign Officer

Whitepaper

Credit Monitoring

Kansen voor jouw organisatie in beeld

Een kredietcheck bij klantacceptatie is waardevol, maar ook meteen verouderd. Het échte kredietrisico begint eigenlijk juist pas nadat je een klant hebt geaccepteerd. De oplossing: monitor de financiële gezondheid van je klanten real-time.

Pdf van 16 pagina’s, 0,4 MB
Credit Monitoring

Wil je meer lezen over creditmanagement en compliance?

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Schrijf je nu in!

Ja, ik wil elke maand op de hoogte worden gebracht van trends & ontwikkeling rondom Credit Risk, Compliance, Master Data, Supply Chain en Sales & Marketing.

Je keuze voor

quizz outcome