Het Credit Summer Event 2022: Het event voor de credit professional

Henrica Westhoeve
1 augustus 2022 - Leestijd 3 minuten

Op 22 september 2022 vindt het jaarlijkse Credit Summer Event weer plaats op het Landgoed Veghel. Na een digitale editie is het dit jaar weer een fysiek event met onder andere panels, keynote sprekers, een netwerkborrel en aansluitend een barbecue. Hier zullen 150 professionals in de credit management wereld zich bezig houden met de vraag: Hoe kan ik in mijn rol als credit manager bijdragen aan het streven naar een duurzame bedrijfsvoering?

Gedurende de dag zullen er panels zijn waarin niet-commerciële experts binnen specifieke onderwerpen interactieve gesprekken met elkaar en het publiek zullen voeren over onderwerpen zoals ESG en duurzaamheid. Jeroen Smit zal als moderator alles in goede banen leiden. Tijdens de panels is er ruimte voor vragen en eigen inbreng. Na afloop is er steeds kort de tijd om even na te praten met de sprekers van het panel. Zo is er ook een panel van credit managers (met onder andere de credit manager van AB InBev) om kennis uit te wisselen. De middag bestaat uit een mix van panels, keynotes en motivational speakers, afsluitend is er een netwerkbarbecue.

Reserveer hier je gratis kaarten

Sustainable Credit Management

Dit jaar staat in het teken van sustainable credit management. Duurzaamheid is belangrijker dan ooit, en in de financiële wereld wordt nu ook ESG (Environmental, Social, Governance) steeds vaker genoemd als graadmeter voor duurzaamheid. Duurzaamheid is tegenwoordig niet alleen gefocust op het milieu, maar ook op sociaal en bestuursniveau wordt er gekeken naar duurzaamheid. Zo zal er gedurende de dag gepraat worden over zogeheten ESG-scores, en hoe deze tot stand komen, maar ook over hoe men een duurzame klantrelatie onderhoudt. Ook vind er een gesprek plaats over Ethisch design thinking. Sustainability moet ook ethisch verantwoord blijven. 

Partners

Het evenement wordt georganiseerd door verschillende partners, die elk hun eigen expertise meenemen naar het Credit Summer Event. Zo is er de VVCM (Vereniging Voor Credit Managers) die al eerder met het Credit Manager blad spraken over ESG en credit management. Dit blad verschijnt vier keer per jaar en is exclusief voor leden van de VVCM. Altares Dun & Bradstreet is vanuit credit risk en automation bij dit evenement betrokken. Door diensten die we aanbieden zijn er verschillende experts aanwezig tijdens het Credit Summer Event die mee kunnen kijken en adviezen kunnen geven omtrent credit risk uitdagingen. Een van de andere partners is Bierens Advocaten. Zij zijn expert op vorderingen en andere zaken aangaande incasso’s. Zo zal een van hun experts spreken over het vraagstuk: Is het ethisch om een bedrijf failliet te laten verklaren? De laatste partner die onderdeel uitmaakt van het evenement is TriFinance. Zij beschikken over een ruime kennis omtrent financiële dienstverlening en weten de juiste mensen op te leiden en uit te zetten voor financiële business uitdagingen door middel van consultancy, maar ook werving en selectie. Een zeer waardevolle toevoeging gezien de tendens van de huidige arbeidsmarkt.

Het Credit Summer Event is gratis te bezoeken en vindt plaats op 22 september vanaf 13:00 op Landgoed Veghel. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Meer informatie en kaarten zijn hier verkrijgbaar. Voorafgaand is er een speeddate lunch.

Interesse gewekt?

Deel via social media

Interesse gewekt?

Vul je gegevens in of bel ons direct.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Of bel ons direct
Nederland (afdeling verkoop) +31 (0)10 322 03 04 België +32 (0)2 765 00 21

Whitepaper

Credit Monitoring

Kansen voor jouw organisatie in beeld

Een kredietcheck bij klantacceptatie is waardevol, maar ook meteen verouderd. Het échte kredietrisico begint eigenlijk juist pas nadat je een klant hebt geaccepteerd. De oplossing: monitor de financiële gezondheid van je klanten real-time.

Pdf van 16 pagina’s, 0,4 MB
Credit Monitoring

Wil je meer lezen over creditmanagement en compliance?

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Schrijf je nu in!

Ja, ik wil elke maand op de hoogte worden gebracht van trends & ontwikkeling rondom Credit Risk, Compliance, Master Data, Supply Chain en Sales & Marketing.

Je keuze voor

quizz outcome