Infographic: Credit Risk data integreren in je systeem

Anne de Geus
13 november 2019 - Leestijd 4 minuten

Het voeden van systemen met juiste, volledige, actuele en consistente informatie is van groot belang voor vrijwel alle credit management processen. Het zorgt ervoor dat je effectiever en efficiënter kunt werken, de juiste beslissingen neemt en prioriteiten kunt stellen. Door jouw eigen klantinformatie te verrijken met waardevolle actuele data uit de Dun & Bradstreet datacloud, creëer je een helder overzicht en weet je altijd exact hoe jouw klantenportfolio ervoor staat.

Na het lezen van deze stappen weet je hoe je credit risk-data kunt integreren in je eigen systeem. Het voordeel? Zoals onze credit expert Arjan Bakx stelt: ‘Door credit risk-data te integreren in je eigen systemen kun je als creditmanager makkelijk focussen op de werkelijke gevaren in je portefeuille.’ Lees hier het hele expertinterview: hoe je als creditmanager kunt focussen op de werkelijke gevaren in je portefeuille

Infographic: Credit Risk data integreren in je systeem
Interesse gewekt?

Deel via social media

Interesse gewekt?

Vul je gegevens in of bel ons direct.
We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Of bel ons direct
Nederland (afdeling verkoop) +31 (0)10 322 03 04 België +32 (0)2 765 00 21

Whitepaper

Credit Monitoring

Kansen voor jouw organisatie in beeld

Een kredietcheck bij klantacceptatie is waardevol, maar ook meteen verouderd. Het échte kredietrisico begint eigenlijk juist pas nadat je een klant hebt geaccepteerd. De oplossing: monitor de financiële gezondheid van je klanten real-time.

Pdf van 16 pagina’s, 0,4 MB
Credit Monitoring

Een free trial van één van onze producten? Zo geregeld!

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor

quizz outcome