Data om te voldoen aan
de UTP-wet

data voor UTP

UTP-wetgeving lastig? Nu niet meer.

Om de omzet van een leverancier te bepalen, moet ook gekeken worden naar de omzet van het concern waartoe de leverancier behoort. Door jouw leveranciersbestand te verrijken met familiestructuren krijg je inzicht in de omzet van de leverancier plus de omzet van de groep waartoe de leverancier behoort. Zo ontdek je welke leverancier voldoet aan de criteria van de UTP-wet.

Daadwerkelijke of gemodelleerde omzet van ieder bedrijf ter wereld

Inclusief de omzet van de familiestructuur waartoe dat bedrijf behoort

Voldoe snel en kostenefficiënt aan de UTP-wet

Welke UTP-criteria kun je vaststellen?

UTP-criteria
Data van Altares D&B
De omzet van een leverancier
blue-check-icon
De totale omzet van de groep waartoe de leverancier behoort
blue-check-icon
Leveranciers verrijken met SME Indicator
blue-check-icon
Groei/krimp in omzetcategorie monitoren
blue-check-icon
Binnen 7 dgn, uitwisseling via beveiligde verbinding

Over onze Data Cloud

De Dun & Bradstreet Data Cloud biedt ‘s werelds meest uitgebreide bedrijfsinformatie en analytische inzichten om zakelijke beslissingen kracht bij te zetten. Het bevat handelsprofielen van iedere onderneming wereldwijd, met een verdiepingsslag naar de omgeving en structuur waarin een onderneming opereert. Zo ontstaat een bedrijfsdossier met zowel actuele informatie als scores en voorspellende modellen.

400M +

Bedrijfsentiteiten

5M +

Dagelijkse updates

300M

UBO's

22M +

Hierarchy members

226

Markten wereldwijd

2M

Handelservaringen

Zakelijke data & analytics van 30,000 bronnen

Financiële aangiften en overzichten

Nationale belastingregisters

Online en offline publicaties, nieuws en artikelen

Eigen onderzoek

Social Media & zakelijke websites

Correspondents on Location

Worldwide Network Partners

Klantreviews en interviews

Waarmee kunnen we je helpen?

Bijna 70% van de Nederlandse BV’s is via aandelen verbonden met een ander bedrijf in Nederland of internationaal. Meer dan 30% van de Nederlandse BV’s en NV’s hebben een link met het buitenland. De Dun & Bradstreet Data Cloud is de meest volledige en betrouwbare bron voor inzicht in de Nederlandse én buitenlandse relaties van je zakenpartners, variërend van kleine onbekende ondernemingen tot de grootste multinationals met duizenden vestigingen. Lees meer.

Altares Dun & Bradstreet biedt je de inzichten die jou kunnen behoeden voor een potentiële belangenverstrengeling. Aan de hand van de wereldwijde Dun & Bradstreet Data Cloud kan je de identiteit van jouw relatie vaststellen en vervolgens relevante aanvullende informatie opvragen. Als enige aanbieder verschaft Dun & Bradstreet wereldwijd inzicht in de concernstructuren van rechtspersonen en de gekoppelde bestuurders. Lees meer.

Altares Dun & Bradstreet kan wetshandhavingsinstanties helpen met ‘Intelligence-Led Policing’. Met toegang tot wereldwijde bedrijfsinformatie en voorspellende analytics, kunnen instanties bedrijven en leidinggevenden snel en effectief identificeren – en eventuele banden met criminele activiteiten blootleggen. Lees meer.

Strengere wet- en regelgeving kan ertoe leiden dat bestaande oplossingen voor wereldwijd risk management beleid niet meer voldoen. Altares Dun & Bradstreet biedt, in samenwerking met onze partner Regulatory Data Corp (RDC), een optimale oplossing waarmee je jouw organisatie maximaal beschermt, compliance uitdagingen vereenvoudigt en efficiency in de bedrijfsvoering realiseert. Lees meer.